+31 (0)6 53 713 819 [email protected]

Rokas Machineverhuur
Van Tuijllaan 58
5481RB Schijndel
0031 (0)6 53 713 819

 

Draadkraan!

Denken!!

Doen!!!

 

*Natte Bouwkuipen

*Damwand-Buispalen

*Toyopomp – Doppomp

*Grijper-Trilblok

 

Na jarenlang op grote waterbouw projecten in de Benelux werkzaam te zijn geweest in grond, water en funderingswerk waarbij werd gewerkt met grijpers maar ook  buispalen en combiwanden werden geplaatst met trilblok voor kademuren en sluizen ben ik vele ervaringen rijker geworden.

Heel vaak als wij op bouwprojecten aan het werk waren met bouwkuipen kwamen vaak al de eerste vragen van de opdrachtgever hoe we deze grote stalen bakken van binnen konden vrijmaken van zand,grond en klei-achtige materialen om wapenings-staal en beton in te gaan verwerken.

Om deze werkzaamheden voor opdrachtgevers uit te voeren ben ik vaak werkzaam met een Dragline/Draadkraan om natte bouwkuipen van grote afmetingen schoon/leeg te maken van zand en klei-achtige materialen tot variabele diepte.

Natte bouwkuipen leegmaken is specialistische werk.Bij de bouwkuip heb je al snel obstakels zoals Stempelraam,Gording, Grout-ankers,Houten-palen en beton-Heipalen. Ook heb je vaak een goede samenwerking nodig met duikers die vooral het werk onder water inspecteren.  Ook kun je met een draadkraan een grote afstand bereiken met een Dop-pomp en spuitlans om over het stempelramen te hijsen en toch ook weer tot grote diepte om zand en slib te zuigen. Natte Bouwkuipen worden onder water ook steeds meer voorzien van een Stalen prefab Wapeningskorf (Betonijzer) die over Heipalen worden geplaatst. Zo ook worden er vaak al grote betonnen Prefab lift-putten en Prefab pomp-putten vooraf geplaatst alvorens de onderwaterbeton wordt gestort. 

Wilt u dat wij deze werkzaamheden voor u gaan uitvoeren dan kunt u hiervoor een bericht sturen.Ook kan een opdrachtgever ons advies vragen om tot een goede en werkbare oplossing te komen om de natte bouwkuipen leeg te maken.Wij denken graag met u mee om een werk vlot en goed te laten verlopen.

 

Wij staan altijd open voor vragen dus twijfel niet en neem contact met ons op!

Foto’s