Tel: 06 53 713 819 [email protected]

Rokas Machineverhuur
James Wattstraat 3
5051 DT Goirle
0031 (0)6 53 713 819

Schermafbeelding 2016-02-23 om 14.18.02

Over ons

 

Grijper-round-clean-tubeNa jarenlang op grote waterbouw projecten in de Benelux werkzaam te zijn geweest in grond, water en funderingswerk waarbij buispalen en combiwanden werden geplaatst voor kademuren en sluizen ben ik vele ervaringen rijker geworden.

Heel vaak als wij op bouwlocatie’s aan het werk waren met buispalen kwamen vaak al de eerste vragen van de opdrachtgever hoe we deze ronde buizen van binnen konden vrijmaken van zand en klei-achtige materialen om wapenings staal en beton in te gaan verwerken.

Om deze werkzaamheden voor opdrachtgevers uit handen te nemen zijn wij overgegaan in het werken met Rondgrijpers, Rundgreifer, Round grapple om stalen buispalen van diverse diameters schoon/leeg te maken van zand en klei-achtige materialen tot variabele diepte.

Onze Hydr.rondgrijpers zijn er in verschillende maten en eventueel te voorzien van verlengstukken om tot een bepaalde diepte te komen.

Wilt u dat wij deze werkzaamheden voor u uit handen nemen dan kunt
u hiervoor een bericht sturen. Ook kan een opdrachtgever ons een
probleem aanbieden om tot een goede en werkbare oplossing te komen om de buizen leeg te maken. Ook denken wij graag met u mee om een
werk vlot en goed te laten verlopen.

 

Wij staan altijd open voor vragen dus twijfel niet en neem contact met ons op!

Foto’s